hej alla

Gud vad lange sedan det var jag skrev sist. Forlat for dalig uppdatering men jag har bara inte orkat satta mig ner och skriva ihop nagot vettigt och vart att lasa. Vet i och for sig inte om ni tycker att det har inlagget ar vart att lasa men jag ger det ett forsok!
Vi har fatt traffa Maria Clara och hon var jattesot och hur gullig som helst. Som tur var sa tyckte hon om mig sa jag fick till och med en kram. Fast efter tjugo minuter sa spydde stackaren, hon var tydligen sjuk. Sa det blev inte sa jattelyckat men jag kommer ju fa traffa henne igen.
Sedan har jag varit sjuk, bla bla bla, det ar jattetrakigt att skriva om sa det tanker jag inte gora.
Fiesal har kommit hem och saker och ting ar lite annorlunda i huset nu. Gudars skymning vad det ar annorlunda i sydamerikanska familjer. Eller hur mormor? (Jag hoppas att du laser, hur har ni det i Thailand forresten?)
Vi har varit nere pa den fina stranden i Boa Viagem en sondag och det var smockat med brassar. Efter nagra timmar dar och lite barbecue sa begav vi oss mot en annan strand dar Walid och Pedro skulle surfa och vi skulle fa titta pa solnedgangen. Tyvarr hann vi inte se solnedgangen. Far ta det en annan gang.
Idag ar det gassande sol sa vi ska strax ga ner och forsoka bli lite bruna. Jag kanner mig ovanligt vit. Som tur ar sa ar det ingen stress pa den fronten. Jag hinner fa farg innan jag kommer hem till alla er vitingar dar hemme. Ha ha.
Nu ska jag dricka upp mitt te som Adriana kopt till mig, det ar bra for magen och sedan ska jag slanga pa mig bikinin och ga ut i solskenet. Hoppas ni inte fryser ihjal dar hemma, det vore allt for trakigt!

KUNG RALF.

jag har aldrig varit en javel pa karlek. atminstone inte nar det kommer till riktig och halsosam sadan. men nu mina vanner ar jag det! och idag fyller min karlek 21ar! min gubbe aka kung ralf. love love.
en lat for dig.

DEN ORGINELLA TRION.

ett kort fran gardagen. orginellt om inte annat.
ciao ciao.

PARTY LIKE A G6

skaka rumpa. g6.

sitting, waiting, wishing

sitter och vantar pa att adriana ska komma hem sa vi kan aka till boa viagem och kolla pa marknaden dar. hall tummarna for oss imorgon, vill verkligen aka till joao pessoa! puss hej.

GOOD OLD STUFF.

exempel, exempel, exempel och exempel. godnatt.

SEPARATED.


I'M IN LOVE WITH YOUR WORDS. THEY MAKE ME WANNA SING SWEET LULLABIES.

Every blade of grass has its Angel that bends over it and whispers, "grow, grow" - the talmud.


SUNDAY SUNNY SUNDAY.

Sondags lunch hos Flavió med massa bad, mat, prat och fyrhjulingsak. Det var trevligt. Mycket trevligt narmare bestammt. Bildbomb fran gardagens bravader.








hip's dont lie

Alone in the darkness. The beauty is sleeping and here I am. Listening to Shakira and waiting for ''tia'' to come home. Perhaps with food. I miss my man tonight. I don't know what to do right now. I'm bored. Let's shake our hips with Shakira.


svettig i pannan, jag vet. det e trettio grader. okej!


101113

Igar kvall knackade Walids trevliga kusin Junior (Herlande Junior Segundo) pa dorren och vi fyra beslutade oss for att ga ner till en bar har som ligger precis bredvid strandpromenaden. Val dar drack vi fjorton flaskor med ol och delade pa en utsokt tallrik med kott och pommesfrites. Jag garvade tills jag fick magknip och jag kande mig sa lycklig. Jag maste saga att jag borjar vanja mig ordentligt vid varmen nu for jag fryser nastan lite pa kvallarna nar jag bara har shorts och linne pa mig. Pa dagarna svettas jag inte lika mycket som forr och jag ar inte helt slut efter en dag i solen. Jag alskar varme och jag anpassar mig ganska latt. Det ar en bra egenskap tror jag. Idag ar det bara jag, Rebecca och Adriana. Walid och Junior ar och surfar i Porto. Imorgon ska vi aka ut till Adrianas brorsas strandhus. (Kommer du ihag det mormor?) Det ska bli kul. Ikvall ska vi formodligen ta en kvallspromenad och kanske ga ut och ata nagot. Jag tycker verkligen om Adriana, hon ar gullig, rolig, omtanksam och galen. Jag saknar er darhemma (och knackebrod och smagodis) men ni ska veta att jag har det toppen! Pa tisdag borjar portugisiska lektionerna!

CRY BABY. THEN SMILE A LITLE SMILE.


FOR VI HAR JU ALLTID VARIT DOM DAR SERIOSA TJEJERNA.


BLIND ME.

vi akte tillbaka till porto. till min fasa aka myggen. jo vars, trettiosju myggbett rikare efter tva dagar. jag gor detta kort och koncist. kom till porto, dansade en tango med myggen och en tallrik sotpotatis. strandhang med massa bad plus snackletande. hittade ocksa en rustik planka. den var tuff. nu ligger den i min kanken, idiot andré kladdade. jag fick sura uppstotningar, han fick inget ligg. akte i morker tllbaka till Recife med stort R, holl pa att krocka med adept som bakgrundsmusik. firade tva manader med J pa en ballkong med honom i luren. jag och kajsa dansade en shopping vals i shoppingcentret. my credit card got a headache. tva olagligt fina klanningar ar jag nu stolt agare till. familjetraff a la fiesal al khudari. kul grej med drinkar man blev kul av. traffade bo-ho dyrkaren natascha och blev van. Internet var ett faktum igen och jag blev tarogd. ja, det ar akta karlek pa tvatusentalet. tisdag. drack billig och tvattakta brasiliansk ol pa bodega de veio. traffade thiago hanken. underbar och alskad av alla. traffade ett luremus par fran norge. at black beans och holl pa att krakas. holl ocksa pa att krocka pga  en halvt sovandes chauffor. men jag overlevde detta trauma. onsdag, sag J for forsta gangen pa 28dagar. dock genom en kameralins, med det var spannande. lillebrors fodelsedag till avstandsburna storasysters forskrackelse. MEN OM han blev glad nar jag ringde. jag och kajsa slog ihop vara bedarande stammor och sjong. nu sitter jag har och luktar pa J's snusdoda. ja, det ar distanskarlek. nej, nu glider vi ner till stranden tycker ja.

my sweet sunshine

Missing someone gets easier every day
because even though it's one day further
from the last time you saw each other,
it's one day closer to the next time you will.



uppdatering

hej hej hej. jag orkar inte riktigt skriva exakt vad som har hant sedan vi sist skrev, nar vi var pavag till porto. vi var dar i tva dagar och solade och badade och traffade en sot liten pojke vid namn junior. vid akte tillbaka till recife och levde lite stadsliv. jag och rebecca akte till brasiliens storsta shoppingcenter och inforskaffade oss klanningar till festen som vi var bjudna pa. forra lordagen sa var vi bjudna pa slaktfest hos adrianas brorsas dotter som ska gifta sig i november. hela walids slakt var dar och det var jattetrevligt, god mat och goda drinkar. en del blickar utbyttes. hehe. vi traffade en jattegullig tjej som heter natascha som vi formodligen ska traffa ikvall. iallafall rebecca. jag och walid ska ut pa dejt ikvall men vi moter nog upp tjejorna efter. nu ska jag snart ta mig en liten tupplur och sen ska jag mala naglarna och gora mig vacker. forlat for dalig uppdatering men internet har varit nere. puss hej.
bildbomb -

RSS 2.0